Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri

de Valclaudia in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 10501 vizualizari

 

din ciclul nimic nu se arunca, totul se recicleaza....Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. fursecuri zdrobite (ramase de la Paste)
  • cca 300 gr. biscuiti populari (din comert)
  • cca 150-200 ml zeama din compot (de piersici am folosit eu)
  • 2 linguri pudra de roscove (karob)
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri bobite Goji
  • 50 gr. migdale macinate
  • 50 gr. ciocolata alba si/sau neagra (taiata bucatele marunte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri:

Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri

Zdrobim fursecurile intre palme, adaugam sucul din compot, zaharul pudra si pudra de roscove.

Mixam la viteza redusa, adaugam bobitele Goji, migdalele macinate, bucatele de ciocolata.

Biscuitii populari ii rupem bucati si ii adaugam peste restul compozitiei.

Cantitatea de biscuiti poate diferi, de aceea n-am precizat cati biscuiti am folosit eu (am pus atat cat a fost noevoie sa-mi iasa un amestec ferm).

Punem amestecul obtinut fie pe folie alimentara,fie pe hartie de copt, rulam strans, sub forma de salam si dam la rece pana a doua zi.

( Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 bucati.)

A doua zi feliem dupa preferinta si servim langa cafea ori lapte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si nuca