Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 4887 vizualizari

 

M-a pus fetita mea sa-i fac salam de biscuiţi, reţetă cu nuca si cu aceasta ocazie mai am o reteta de pus in concurs. Reteta a suferit modificari fata de cum o am notata in agenda, iar acum am pus cinci linguri de zahar, dar dupa gustul meu ar mai fi trebuit vreo doua, asa ca la ingredientele folosite am scris 7 linguri de zahar. Rahatul nu cred ca a mai fost in cantitatea pe care am scris-o pentru ca am avut doi pofticiosi care au mancat din el; iar la ruptul biscuitilor si la spargerea nucilor am avut un mic ajutor.

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti simpli;
  • 400g rahat;
  • 100g nuci;
  • 500ml lapte;
  • 7 linguri zahar;
  • 3 linguri cacao;
  • 50g margarina;
  • esenta de rom.
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca:

-  

Se Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca. Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se sparg nucile si se rup in bucati mici. Celelalte ingrediente se dau in clocot, dupa care se toarna peste biscuiti, nuci si rahat, dar dupa ce s-au racit putin. Toata compozitia se aseaza peste o folie, se ruleaza si se da la rece. Se serveste cand se incheaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

21.12.2014, 01:48

La salam de biscuiti nu rezist . Prezent

Valclaudia 1

21.12.2014, 07:57

100 gr. salam, te rog!

mirela0911 1

21.12.2014, 09:38

Excelent! Cred ca voi face si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta