Salam de biscuiti

de silvi0ara in Prajituri, 11 Mai 2010 | 4164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pachet mare de biscuiti petit beure 450 g
  • 250g unt
  • 50g cacao
  • 150 g ciocolata neagra
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • esenta rom dupa gust
  • nuca de cocos rasa(otional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Intr-o cratita mai incapatoare se pune pe foc, laptele ciocolata si zaharul.Amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine,Apoi adaugam untul si esenta de rom. Lasam cateva minute sa se racoreasca,apoi adaugam biscutii rupti in bucatele si omeogenizam compozitia.Lasam cateva minute sa sa absoarba lichidul in biscuiti,apoi se ia o folie de plastic alimentara se presara cu cocos ras,se aseaza compozitia in forma de sul si se ruleaza bine,

Se lasa la rece 2-3 ore.Se scoate folia de plasic si se poate servi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salam de biscuiti 31207
retete culinare - Salam de biscuiti 31208
retete culinare - Salam de biscuiti 31209
retete culinare - Salam de biscuiti 31210
retete culinare - Salam de biscuiti 31211
retete culinare - Salam de biscuiti 31212
retete culinare - Salam de biscuiti 31213
retete culinare - Salam de biscuiti 31214

COMENTARII (6)

nadina73 1

11.05.2010, 00:28

si eu ela acuma ,am promis ca vin si am venit

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 09:02

bun,bun,bun....................

Rocsi 1

11.05.2010, 10:45

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S