Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 2508 vizualizari

 

De obicei salamul de biscuiti se face (o parte) pe aragaz. Eu propun o varianta ce nu necesita focul... este foarte bun chiar identic as spune cu reteta clasica!!! Incercati-l!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 100 gr alune de padure
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc):

Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana ce devine ca o crema .

Adaugam ouale, cacaua si mixam in continuare .

Separat maruntim biscuitii impreuna cu alunele de padure ( Eu le-am maruntit cu ajutorul robotului  ) 

Adaugam biscuitii si alunele la compozitia cu cacao si amestecam bine toate ingredientele.

Punem din compozitie pe folie de aluminiu si rulam obtinand forma unui salam.

Dam la frigider cateva ore (cel mai bine e sa lasam pentru a doua zi ).

Dam folia de aluminiu la o parte,feliem si servim.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-0
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-1
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-2
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-3
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-4
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-5
Salam de biscuiti cu alune de padure ( fara foc)-6

COMENTARII (26)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:24

ce fain este , chiar nu am facut de mult

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:33

super

Andreea Caroline 1

28.01.2014, 16:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41