Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 6001 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
De obicei salamul de biscuiti se face (o parte) pe aragaz. Eu propun o varianta ce nu necesita focul... este foarte bun chiar identic as spune cu reteta clasica!!! Incercati-l!!!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 100 gr alune de padure
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc):

Salam de biscuiti reteta

Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana ce devine ca o crema .

Adaugam ouale, cacaua si mixam in continuare .

Separat maruntim biscuitii impreuna cu alunele de padure ( Eu le-am maruntit cu ajutorul robotului  ) 

Adaugam biscuitii si alunele la compozitia cu cacao si amestecam bine toate ingredientele.

Punem din compozitie pe folie de aluminiu si rulam obtinand forma unui salam.

Dam la frigider cateva ore (cel mai bine e sa lasam pentru a doua zi ).

Dam folia de aluminiu la o parte,feliem si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura la rece