Salam de biscuiti cu banane

de Oana in Prajituri, 10 Mar 2010 | 14684 vizualizari

 

Rapid de tot, cand ti-e pofta de-un dulce!

PS: Pana se intareste la frigider, te saturi lingand castroanele :))

 

INGREDIENTE

  • 30 de biscuti
  • 6 bucati de rahat colorat
  • o mana de stafide
  • 2 linguri nuci coapte maruntite
  • o ceasca cu lapte
  • un ou
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • jumatate ciocolata cu alune
  • esenta de rom
  • 100 g unt
  • 2 banane
  • nuca de cocos colorata
  • celofan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu banane:

Modul de preparare este acelasi ca la reteta de baza de salam de biscuiti.


Se amesteca intr-o craticioara laptele, oul, zaharul, cacao, ciocolata rupta bucati, stafidele, nucile si rahatul taiat cubulete. Se pune pe foc si se amesteca in continuu, pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga esenta de rom si untul. Se omogenizeaza pana untul s-a topit complet.


Se amesteca compozitia cu biscuitii rupti bucatele.


Pe o bucata de celofan se presara nuca de cocos, se aseaza compozitia cu o lingura, cu grija, apoi se pun bananele curatate si se ruleaza strans. Se lasa la rece cateva ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salam de biscuiti cu banane 21478
retete culinare - Salam de biscuiti cu banane 21479
retete culinare - Salam de biscuiti cu banane 21480
retete culinare - Salam de biscuiti cu banane 21482
retete culinare - Salam de biscuiti cu banane 21483

COMENTARII (20)

Oana 1

12.03.2010, 18:49

Bravooo! sa aveti pofta!

mariac 1

28.03.2010, 20:53

bravo foarte bun

izulika 1

12.04.2010, 16:59

arata foarte bine am sa-l incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!