Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii si nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 6 Oct 2016 | 5441 vizualizari

 

Dulcele copilariei pe care il iubesc in orice varianta.....Salam de biscuiţi, reţetă  cu eugenii si nutella

 

INGREDIENTE

  • 6 eugenii( cate doua in pachetel, deci 12 bucati)
  • 500 gr biscuiti populari
  • 150 gr unt
  • 6 linguri nutella
  • cubulete de rahat fructat
  • vanilie
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • coaja de portocala confiata
  • 500 ml lapte( 2 cani)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii si nutella:

Salam de biscuiţi, reţetă  cu eugenii si nutella

Se pune laptele pe foc la infierbantat, in el vanilia, apoi rahatul, untul si se amesteca pana la topire. Se adauga eugeniile, biscutii intregi, cacaoa, romul, nutella, coaja de portocala confiata si se apasa cu un tel ( cel de pasat) pana se inmoaie totul si se omogenizeaza.

Am pus o folie de aluminiu si peste ea o folie de prospetime si am impartit in doua compozitia ( ne ies doua bucati).

Salamul l-am rulat intai cu folia de prospetime , apoi cu ambele folii suprapuse. L-am pus la rece cateva ore( eu l-am taiat inca putin moale, vezi foto, pentru pofticiosi)... rezultatul.....delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

08.10.2016, 19:09

Multumesc Daniela...e tareeeeee delicios!

Catalina L 1

08.10.2016, 21:19

ce bun o fi

RuxyRux 1

08.10.2016, 21:24

Multumesc mult Cata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti, delicios si in varianta de post