Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

de pity19 in Prajituri, 25 Aug 2014 | 7243 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

 

INGREDIENTE

  • o punga biscuiti simpli
  • 2 lingurite esenta de rom
  • un plic zahar cu aroma de rom
  • 150 -200 ml apa calda
  • un borcan Nutoka
  • 150 gr margarina/unt
  • In plus :
  • o foaie de napolitana
  • 500 gr margarina
  • 300 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana:

Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

Maruntim biscuitii ;

Topim margarina pe baie de aburi ;

Amestecam biscuitii cu Nutoka , esenta de rom , zaharul cu esenta de rom , margarina si 2-3 polonice cu apa calda ;

Crema de margarina cu cocos :

Mixam margarina impreuna cu zaharul , adaugam cocosul , amestecand bine ;

Umezim un prosop de bucatarie curat , punem foaia de napolitana , cu o lingura de lemn punem din compozitia de biscuiti  si intindem ;

Peste crema de biscuiti adaugam cca 4-5 linguri mari din crema de cocos , intindem ;

Rulam usor foaia pentru a nu se rupe ; Acoperim cu foaie de aluminiu si dam la ferigider cca 2-3 ore sau pana a doua zi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video