Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata

de adela1981 in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 8498 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Daca doriti ceva bun, dulce si rapid, va propun acest salam de biscuiti delicios, care cu siguranta va va incanta papilele si va fi o incantare pentru copii vostri.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 50 gr merisoare
  • 100 gr nuca macinata
  • 75 gr jeleu de capsuni ( sau orice fruct)
  • 1 esenta de rom
  • 200 gr biscuiti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata:

Salam de biscuiti reteta

Topim untul si lasam sa se racoreasca putin. Adaugam zaharul si amestecam pana ce se topeste. Ciocolata o topim pe baie de abur si o adaugam la unt. Se amesteca foarte bine, apoi adaugam merisoarele , nuca macinata, jeleul taiat si esenta de rom. Zdrobim biscuitii ( nu foarte tare) si adaugam la compozitia obtinuta.  Se amesteca foarte bine , avand grija sa nu zdrobim foarte tare biscuitii, sa ramana in  bucatele mai mari. Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu folie alimentara si se preseaza .   Se da la rece, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu jeleu, merisoare si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

02.12.2012, 20:32

De cand n-am mai facut un salam de biscuiti! Super arata al tau!

Lavinia 1

02.12.2012, 21:12

Foarte bun !

Bya Ralu 1

15.03.2013, 16:23

delicis

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata