Salam de biscuiti reteta cu rahat de post

de Georgiana78 in Prajituri, 16 Mar 2012 | 16826 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Stiu ca sunt sute de retete de salam de biscuiti dar mie imi place f mult (am ramas cu o slabiciune de la gradinita) si m-am gandit ca fiind si de post.....va mai dau si voua o idee de ceva dulce.........

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 600 gr biscuiti populari
  • 100 gr margarina
  • 300 ml apa
  • 8-10 buc rahat
  • 3 linguri esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 2 pumni stafide
  • fulgi nuca cocos pt imbracat salamul
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu rahat de post:

Salam de biscuiti reteta

- se farama biscuitii si se adauga peste ei stafidele spalate, rahatul taiat cuburi mici si cacaua si se amesteca bine

- Apa cu 1/2 lingurita sare si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, se pune magrarina si se adauga romul si se mai poate pune coaja de portocala sau lamaie dupa gust si preferinta

- se amesteca compozitia de biscuiti cu siropul prin rasturnare

- se ia o folie de plastic si se aseaza compozitia de biscuiti ; se ruleaza si se preseazafolia pt ca ingredientele sa se lipeasca intre ele

- salamul astfel format se pune la frigider pt cateva ore

- dupa ce se scoate din folie se tavaleste prin cocos si se taie felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu rahat de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de cacao