Salam de biscuiti cu rahat, nuca si stafide

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 27 Noi 2013 | 7861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti petit
  • 400 g rahat
  • 150 g stafide
  • 150 g nuca
  • 250 g zahar
  • 150 g margarina
  • 2 zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 250 g apa
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu rahat, nuca si stafide:

Punem apa cu zaharul tos si zaharul vanilat la fiert .

Cand a dat in clocot  adaugam margarina si cacaoa.

Omogenizam bine si cand margarina s-a topit luam de pe foc si punem esenta.

Intr-un castron rupem biscuitii,punem rahatul taiat cubulete mici,stafidele pe care le-am inmuiat in apa calda si nucile prajite.

Peste aceatea punem siropul putin cate putin si amestecam cu grija sa nu se sfarame biscuitii.

Pe o folie alimentara presaram cocos,punem compozitie si rulam salamul.

Dam la frigider cca. 2 ore.

 

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.11.2013, 19:22

Ce bun este!

diaconta 1

27.11.2013, 21:24

imi place

ryta 1

12.01.2014, 09:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21