Salam de biscuiti (de post)

de Lau in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 6719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 50 g margarina
  • 100 ml apa (depinde de biscuiti)
  • nuca macinata
  • zahar dupa gust
  • esenta de rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti (de post):

Se pun apa cu zaharul si margarina pe foc si dupa ce da cateva clocote se da deoparte. Separat se macina biscuiti, dar se lasa cativa ce se rup mai mare. Se amesteca intr-un castron nuca si biscuitii, se toarna lichidele deasupra si se amesteca pana devine cao pasta. Daca ma este nevoie se pune suc din compot sau apa, se adauga esenta si se da forma de salam. Se da 2 ore la frigider, dupa care se taie si se da prin nuca de cocos si zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti (de post)-0
Salam de biscuiti (de post)-1
Salam de biscuiti (de post)-2
Salam de biscuiti (de post)-3

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 01:09

Cat de buuuun

mimmi 1

19.03.2011, 21:54

Interesant,o sa-l fac si eu !

adry88 1

03.06.2011, 10:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04