Salam de biscuiti de post

de katty in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 1593 vizualizari

 

Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa salamul de biscuiti. Chiar si de post este la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 250 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • o mana merisoare confiate
  • o mana stafide
  • zahar pudra pentru ornat
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti de post:

Sfaramam biscuitii intr-un castron, pastrand si bucati mai maricele.Punem fructele cu 2-3 linguri de apa la microunde pentru 1 minut, apoi le lasam putin la hidratat, amestecand din cand in cand in ele. Punem la foc apa, zaharul, cacaua si margarina si amestecam pana la primul clocot.Stingem focul, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si turnam peste biscuiti. Adaugam fructele si amestecam bine. Punem amestecul pe o hartie de copt si il rulam sub forma de sul. Dam salamul la frigider pentru cateva ore sau peste noapte. Presaram zahar pudra inainte de servire.

 

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti de post-0
Salam de biscuiti de post-1

COMENTARII (9)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:46

mirela0911

mirela0911 1

29.01.2015, 21:06

Foarte bun!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:04

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!