Salam de biscuiti reteta

de eleny2010 in Dulciuri, 27 Mar 2011 | 7093 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
am preluat aceasta reteta de la userul Divainbucatarie.. cu mici modificari . multumesc ptr inspiratie...a fost super bun.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1pachet de biscuiti simpli ( 250g)
  • 140g zahar.
  • 100 gr nuci macinate.
  • 2linguri de rom. 
  • 200g rahat.
  • 130ml lapte.
  • 130g unt(margarina).
  • 2linguri cacao.
  • 4-5 tablete ciocolata cu lapte.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

1/ Sfaramam biscuitii , bucatele potrivite (nu foarte mici).

2/ Punem intr-o oala la foc urmatoarele ingrediente: lapte cu zaharul,2lg rom...

lasam la foc mic ..pana ce se topeste zaharul. Apoi luam de pe foc cratita si adaugam untul 

Amestecam pana se topeste untul ,apoi lasam sa se raceasca putin.

 Intre timp amestec biscuitii,rahatul si nuciile.Adaugam cacao si amestecam pana se omogenizeaza.

 Turnam laptele peste compozitie.Amestecam bine totul si punem compozitia pe ceolofan.

Dam forma unui salam si inchidem capetele, apoi il bagam la frigider ptr cel putin 4-5 ore

POFTA MARE.

TIPS-URI

1

se pot pune si arahide (mie nu imi plac)

2

eu nu am pus rahat pentru ca nu am gasit dar voiam neaparat sa mananc salam de biscuiti ca mi s-a facut pofta citind retetele de pe bucataras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mena29 1

11.12.2011, 15:07

La multi ani Eleny !

eleny2010 1

20.01.2012, 22:12

cu intarziere va spun , Multumesc din suflet. va pup gospodinele mele .

mihaelar63 1

11.12.2012, 23:53

La multi ani frumosi alaturi de cei dragi !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort de Sf.Gheorghe