Salata americana cu curcan

de Rux in Salate, 20 Dec 2010 | 4061 vizualizari

 

O salata delicioasa ce merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii piept de curcan la gratar
  • 2 rosii
  • 10 buc masline
  •  1 legatura ceapa verde
  • 200 gr smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 cescuta porumb
  • 5 ciupercute proaspete
  • 5 oua fierte
  • 1 ceasca spanac crud
  • 1 salata verde
  • 1o lingura ulei masline
  • 1 lingura ulei palmier
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • crutoane aromate cu ulei de masline din 3 felii mari de paine
  • 60 gr parmezan ras( optional)
  • sare dupa gust  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata americana cu curcan:

Punem feliile de curcan pe gratar apoi le taiem in fasii.

Tragem la tigaie ciupercile taiate  in ulei de masline pentru 6-7 minute.

Facem crutoanele: Taiem feliile de paine le stropim cu ulei de masline si le dam la cuptor sa se rumeneasca( 20 min la 200 grade)

Pregatim sosul:

Smantana impreuna cu zeama de lamaie cu cateva linguri de apa sa o subtiem, pana la consistenta unui sos, uleiul de masline, usturoiul zdrobit  sare dupa gust.... se amesteca bine.

Taiem rosiile , ceapa. amestecam toate ingredientele, porumbul, ciupercutele, carnea, maslinele, adaugam ouale fierte( le fierbem tari), salata, spanacul, si crutoanele, stropim din belsug cu sosul, decoram dupa dorinta. Parmezanul este optional( in functie de gust) si se poate adauga in farfurie...delicios!

 

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:28

Delicioasa.Craciun fericit!...............

adry88 1

11.05.2011, 15:11

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:03

Numai bunatati in salata americana, cum ar putea fi rea ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04