Salata aperitiv spaniola

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 7378 vizualizari

 

o salata de cruditati extraordinar de buna

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina petrunjel
  • 1/2 telina
  • castravete verde
  • rosii
  • 4-5 oua fierte tari
  • boabe de porumb dulce 1 cutie
  • masline negre 1 cutie
  • masline vrezi 1 cutie
  • telemea de vaca 250g
  • cascaval 200g
  • sfecla rosie din borcan
  • ton peste din conserva
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 ardei verde
  • ridichi albe ,rosii, negre de care aveti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata aperitiv spaniola:

Se taie salata bucatele mici ,morcovul,patrunjelul si telina se rad prin razuitoarea cu gauri mici,castravetele se taie in 4 si apoi cubulete ,sidiile la fel taiate mici,ouale se fierb tare si se razuiesc prin razuitoarea cu gauri mari,ardeiul se taie cubulete,telemeaua si cascavalul la fel tot cubulete,ridichile la fel .

Toate se taie cubulete sau se razuiesc si apoi se pun pe farfurii incepand astfel:prima data se pune un start de salata verde,apoi se pune din fiecare cate putin .La final ramane pestele care in prealabil trebuie scurs de ulei,si se aseaza toate pe platou fara a se pune  ceva pe ele,se pune doar in mometul cand se serveste.

Se servesc cu putina sare,putin ulei de masline si o ideie de otet balsam .Eu de obicei daca am musafiri si vreau sa pregastesc aceata salata procedez astfel,imi pregatesc  mai multe boluri si tai toate zarzavaturile separat nu se amesteca nimic inainte,iar in momentul cand vrei sa servesti se pun atunci(nu va ia mult timp daca toate sant pregatite inainte)

Este o salata extraordinar de buna si de gustoasa,merita sa o incercati chiar daca nu aveti toate ingredientele,nu este o regula anume pui ce ai prin casa .

 

RETETA IN IMAGINI

Salata aperitiv spaniola-0
Salata aperitiv spaniola-1
Salata aperitiv spaniola-2

COMENTARII (1)

adry88 1

19.05.2011, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04