Salata boeuf festiva

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 2 Ian 2011 | 8906 vizualizari

 

festina pentru ca am facut-o pentru noaptea dintre ani si am ales sa o ornez asa si este putin diferita de reteta cu care eram eu obisnuita.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 bucati piept de pui
  • o cutie mica mazare bonduelle
  • maioneza ( facuta din 2 galbenusuri, 2 lingurite mustar si 250 ml ulei)
  • 1/2 borcan gogosari
  • 1/2 castraveti murati
  • 4 oua fierte
  • masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf festiva:

Spalam cartofiisi morcovii si ii punem la fiert in coaja.

Separat vom pune si ouale la fiert, nu cele pentru maioneza, ci cele pe care le vom baga in salata.

Intr-o alta oala vom pune pieptul de pui la fiert, impreuna cu telina, iar apa in care au fiert o vom pastra si vom face o supita.

Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs.

Dupa ce au fiert cartofii, morcovii si telina, le lasam sa se raceasca, apoi le curatam de coaja, dupa care le taiem cubulete mici.

La fel procedam si cu pietul de pui si ouale fierte.

Amestecam usor toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.

La sfarsit vom incorpora maioneza.

Dupa ce s-a obtinut o compozitie uniforma aceasta se pune pe un platou si se imbraca cu maioneza si se decoreaza in forma de ceas.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf festiva" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf