Salata boeuf rapida

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2010 | 15285 vizualizari

 

pentru ca eram in criza de timp,am apelat la cea mai rapida metoda sa fac o salata boef....

 

INGREDIENTE

1punga legume congelate pt salata boef,

  • 150 gr sunca presata,
  • 3 castraveciori murati,
  • 1 galbenus crud,
  • 1galbenus fiert,
  • sare,piper,
  • 200 ml ulei,
  • 2 lingurite de mustar,
  • zeama de lamaie,
  • 5 linguri lapte,
  • 2 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf rapida:

Punem apa la fiert,cu sare si piper,putina vegeta.Cand incepe apa sa fiarba,turnam legumele si lasam pe foc pana se inmoaie.Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs.

Taiem sunca marunt.Taiem si castraveciorii marunt.Punem intr-un vas legumele,sunca si castaveciorii si le amestecam cu grija,saram si piperam dupa gust.

Preparam o maioneza din galbenusuri,sare,piper,mustar,putina lamaie si ulei,la sfarsit adaugam smantana si laptele.Lasam putina maioneza pt ornat.

Adaugam maioneza peste compozitia pregatita mai sus si omogenizam bine.Punem intr-un castronel si ornam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mena29 1

06.12.2010, 21:57

place,place

onuta 1

06.12.2010, 23:13

chiar imi era pofta de salata de boeuf .foarte bun

ela 1

07.12.2010, 21:19

mai rapid de atat nu se poate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi spiralati