Salata 'Bratara de granat'

de Anastasia in Salate, 11 Mai 2010 | 4675 vizualizari

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept fiert de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi mijlocii
  • 1-2 sfecle
  • 50 gr. nuci 
  • 1 rodie mare
  • sare
  • maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':

 

  1. Ceapa se taie marunt.
  2. Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
  3. Nucile se maruntesc cu un cutit marunt. 
  4. Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici. 
  5. In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
  6. Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
  7. Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
  8. Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul. 

Pofta mare !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31249
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31250
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31251
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31252

COMENTARII (11)

Rodie 1

07.10.2010, 23:14

Ce frumos arata ornamentat. Stau foarte bine rodiile acolo. Mi-ai facut pofta!

Rux 1

12.01.2011, 10:31

Ce frumusete!!!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:35

COMENTEAZA

Cosulete cu branza de vaca si gem (mini cheesecakes)
Se freaca untura cu cele 2 linguri de zahar, dupa care se pune smantana. Se sparge 1 ou si se...
Pandispan
Se separa galbenusurile de albusuri; galbenusurile se bat cu mai mult de jumatate din zahar si...
Trufe de ciocolată neagră cu chilli
Am încălzit smântâna și untul până când am văzut că...

COLTUL SPECIALISTULUI

Sylvia Boutiere

Specialistul culinar al Bucataras.ro, Chef Silvia Boutiere este alaturi de dumneavoastra oricand gata sa va ofere un sfat.

Pune o intrebare
Supa japoneza udon cu creveti

Propunerea Specialistului

Supa japoneza udon cu creveti

Portia de lumina

NIMIC

Nimic, da, căci nimic-ul, luat la scărmănat, nu face altceva decât să ne arate că tot-ul, privit în ansamblu, chiar şi-n antinomie cu nimicul, nu-i decât un nimic transformat, materializat, iar asta numai pentru o...

Îmbulzeala

Fără dar şi poate că graţie tehnologiei din ziua de azi suntem martori ai unor evenimente ce se petrec lângă noi sau mai departe de noi în timp real. Şi e bine, dar e rău. Fapt pentru care intru în miezul problemei şi...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

9890 puncte

9460 puncte

8960 puncte

8010 puncte

5780 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: