Salata 'Bratara de granat'

de Anastasia in Salate, 11 Mai 2010 | 4255 vizualizari

INGREDIENTE

300 gr. piept fiert de pui

2 cepe

2-3 cartofi mijlocii

1-2 sfecle

50 gr. nuci 

1 rodie mare

sare

maioneza

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':

 

  1. Ceapa se taie marunt.
  2. Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
  3. Nucile se maruntesc cu un cutit marunt. 
  4. Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici. 
  5. In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
  6. Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
  7. Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
  8. Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul. 

Pofta mare !!!

 

pub BIO Aqua revolutioneaza utilizarea apei de la robinet

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31249
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31250
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31251
retete culinare - Salata 'Bratara de granat' 31252

COMENTARII (11)

Rodie 1

07.10.2010, 23:14

Ce frumos arata ornamentat. Stau foarte bine rodiile acolo. Mi-ai facut pofta!

Rux 1

12.01.2011, 10:31

Ce frumusete!!!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13140 puncte

12320 puncte

10960 puncte

9180 puncte

8000 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Concursuri! Super premii pe bucataras.ro in decembrie: Smart TV, laptop, aparat foto, Multicooker, tableta

Foi Lica umplute cu cremă de rahat
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • Reteta zilei va este oferita de: