Salata bulgareasca

de grasu64 in Salate, 10 Apr 2012 | 13502 vizualizari

 

Ca un baiat istet ce sunt eu am uitat sa ii pun oua si masline, pe care le aveam in frigider.
Si totusi a fost foarte buna.
Daca vreti adaugati si 3 oua fierte tari si cateva masline fara samburi.

 

INGREDIENTE

  • - 10 rosii cherry
  • - 1 salata verde
  • - 3-4 ridichi
  • - 1/2 castravete lung
  • - 1 ardei capia
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 200 g sunca
  • - 200 g telemea de vaca
  • - 3 oua fierte tari
  • - cateva masline fara samburi
  • - 3 linguri ulei de susan Cardinal, presat la rece
  • - 1 lingura otet
  • - sare, piper
  • - patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata bulgareasca:

Taiem rosiile, castravetii, ardeii, albusurile de ou si sunca cubulete. Ceapa verde se taie rondele. Se toaca fin patrunjelul si maslinele. Se pun toate intr-un bol. Se condimenteaza salata cu sare si piper dupa gust si se amesteca totul usor.

Se amesteca uleiul cu sucul de lamaie pana devine ca o emulsie si se toarna peste salata. Galbenusurile de ou se rad,printr-o sita fina, peste salata. Se amesteca iar. Galbenusul va forma impreuna cu dressingul un sos cremos si delicios.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata bulgareasca 157011
retete culinare - Salata bulgareasca 157012

COMENTARII (12)

adry88 1

10.04.2012, 15:55

sanatoasa si buna

iri_iri 1

10.04.2012, 16:11

sanatate curata

SanatateAcasa 1

16.04.2012, 20:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55