Salata Caesar cu telemea si cascaval

de Bya Ralu in Salate, 2 Dec 2012 | 3899 vizualizari

 

este o salata foarte sanatoasa si foarte gustoasa si sa nu mai zic cat de rapida:))

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de piept de pui
  • telemea de vaca
  • cascaval delaco
  • 1 rosie mica
  • salata verde
  • 2 linguri iaurt gras
  • 1 lingurita mustar
  • ulei masline
  • 2 felii de paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar cu telemea si cascaval:

Condimentam feliile de piept de pui cu sare,piper,boia dulce si ierburi aromatice.Le ungem cu ulei de masline,si le punem in tigaia tip gratar pe care o ungem cu ulei de masline.Se prajesc pe ambele parti.\

Taiem salata o punem in castron,taiem rosia feliute subtiri.Painea prajita se taie cubulete,la fel si feliile de pui prajit.

Se adauga telemeaua si cascavalul taiat cubulete.

Se prepara sosul din iaurt si mustar,se amesteca foarte bine si se pune in salata cateva lingurite.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata Caesar cu telemea si cascaval 191483
retete culinare - Salata Caesar cu telemea si cascaval 191484
retete culinare - Salata Caesar cu telemea si cascaval 191485
retete culinare - Salata Caesar cu telemea si cascaval 191486
retete culinare - Salata Caesar cu telemea si cascaval 191487

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

02.12.2012, 20:22

Sim0na 1

02.12.2012, 20:31

Place !

Bya Ralu 1

02.12.2012, 22:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21