Salata calda de cartofi noi

de laylalala in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi, spalati
  • 1 cub concentrat de supa de legume
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de cartofi noi:

Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.

Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22839
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22841
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22842
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22844

COMENTARII (4)

Bucataras 1

30.03.2010, 07:33

Costy, nu te mai agita. Si pe gustos, si pe bucataras au fost postate de autoare: Laura!

costy1969 1

30.03.2010, 18:13

pai si este normal? daca da imi iau si eu retetele de pe alt site si le postez pe acesta.este ok? daca da ,nu dureaza 2 zile si ajung in top.

Miha 1

30.03.2010, 18:56

Costy, te asteptam cu drag sa intri in randul bucatarasilor. Mai ales daca iti vei face si o intrare triumfala.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cascaval de casa

de stefy_a 2

Cascaval de casa

ieri la 13:01

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19