Salata calda de cartofi noi

de laylalala in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 2376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi, spalati
  • 1 cub concentrat de supa de legume
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de cartofi noi:

Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.
Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22839
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22841
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22842
retete culinare - Salata calda de cartofi noi 22844

COMENTARII (4)

Bucataras 1

30.03.2010, 07:33

Costy, nu te mai agita. Si pe gustos, si pe bucataras au fost postate de autoare: Laura!

costy1969 1

30.03.2010, 18:13

pai si este normal? daca da imi iau si eu retetele de pe alt site si le postez pe acesta.este ok? daca da ,nu dureaza 2 zile si ajung in top.

Miha 1

30.03.2010, 18:56

Costy, te asteptam cu drag sa intri in randul bucatarasilor. Mai ales daca iti vei face si o intrare triumfala.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21