Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii ii spalati si ii puneti la fiert.
ceapa o curatam,o taiem in doua.
o punem intr-o tigaita cu apa si ii dam cateva clocote(puteti sa o folositi si cruda,mie nu imi place de asta am ales varianta asta).
rosia o spalam si o taiem bucatele mici.
castravetele il curatam de coaja si il taiem feliute.
ridichiile le spalam,le curatam si le taiem .
gogosarii in otet ii taiem marunt.
toate legumele taiate le punem intr-un bol.
adaugam si maslinele.
dupa ce cartofii au fiert ,ii decojim si ii taiem cubutele.
ceapa o lasam putin la racorit si o tocam marunt.
le turnam in bol peste celelalte legume.
condimentam cu sare si piper.
punem si uleiul si putin otet dupa gust.
amestecam toate bine,apoi servim.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult