Salata calda de naut cu spanac

de elucubratiiculinare in Salate, 4 Aug 2016 | 3465 vizualizari

 

INGREDIENTE

450 g spanac congelat

500 g năut fiert și scurs

5 căței usturoi

3 linguri ulei de măsline

sare

piper negru proaspăt măcinat

zeama de la 1/2 lămâie

1 linguriță chimen măcinat - opțional

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de naut cu spanac:

Se pune apă la fiert cu un praf de sare. Când aceasta începe să clocotească adăugăm spanacul și lăsăm maxim 1 minut. Scurgem și clătim cu apă foarte rece, de preferat cu gheață. Așa păstrăm culoarea spanacului. Lăsăm la scurs spanacul. La fel procedăm și cu spanacul proaspăt, numai că avem nevoie de cantitate dublă. Călim usturoiul tocat mărunt în uleiul de măsline. Adăugăm năutul și amestecăm ușor. Adăugăm spanacul și gătim 1-2 minute pentru a se întrepătrunde aromele. Condimentăm cu sare și piper.
Stropim cu zeamă de lămâie. Se servește caldă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de naut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

05.08.2016, 08:05

Buna!

Panacris 1

05.08.2016, 09:36

Ancutsa 1

12.08.2016, 18:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu naut, ton si orez