Salata calda din naut cu carnati din carne de cerb

de Satisfyyourcravings in Salate, 20 Iun 2015 | 815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 de grame naut din conserva, clatit sub jet de apa rece
  • o bucata potrivita de carnat de cerb
  • 1 ardei kapia, tocat fasii
  • 75 grame rucola
  • cateva frunze de busuioc
  • sare/piper/paprika afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda din naut cu carnati din carne de cerb:

Carnatul se taie felii de grosime potrivita si se prajeste intr-o tigaie fara ulei pana devine crocant. Se scot bucatile de carnat pe o farfurie.

In grasimea de la carnat se soteaza ardeiul kapia ceteva minute, apoi se adauga nautul, sare, piper, paprika. Se gatesc cateva minute. Se adauga carnatul inapoi in tigaie si se lasa 2-3 minute. 

Se ia tigaia de pe foc, se adauga rucola si busuiocul si se consuma imediat.

 

COMENTARII (8)

Andreea Caroline 1

21.06.2015, 19:06

Ce mult imi place nautul

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:02

Panacris 1

27.06.2015, 19:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: