SALATA COLORATA DE OREZ CU PIEPT DE PUI

de Roda in Salate, 11 Iul 2009 | 2805 vizualizari

 

Colorata, satioasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 100g.orez alb,
  • 100g.orez brun,
  • 3 ardei grasi:verde, rosu si galben,
  • 300g.castraveti de sera,
  • 1 capatana de salata verde,
  • 150g.ceapa rosie,
  • 3 catei de usturoi,
  • 500g.piept de pui feliat,
  • 2dl.maioneza,
  • 3dl.smantana,
  • 1,5dl. ulei de masline,
  • 100g.masline,
  • sare,
  • piper;
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA COLORATA DE OREZ CU PIEPT DE PUI:

1.Se fierbe separat orezul alb si separat cel brun.Se strecoara si se lasa sa se scurga.

2.Ardeii,castravetii si ceapa rosie se curata si se taie cubulete.Maslinele se curata de sambure si se feliaza.

3.Feliile de piept de pui se prajesc in tigaie  pana cand se rumenesc.Se taie cubulete, se lasa sa se raceasca, apoi se pun in frigider.

4.Intre timp,se prepara un dressing din smantana, maioneza si usturoi zdrobit.

Toate ingredientele:carnea de pui,maslinele si legumele se amesteca intr-un bol,se adauga uleiul de masline,sare si piper.

5.Salata se pune pe pat de salata verde si se stropeste cu dressingul.

 

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55