Salata "coloré",cu rosii kumato

de horia in Salate, 10 Feb 2012 | 6067 vizualizari

 

Va prezint o salata colorata,foarte ieftina si usor de preparat,avand la baza rosiile kumato.Rosia kumato este gustoasa chiar daca e verde si inca necoapta. Are la baza o specie de rosie salbatica pe cale de disparitie, care a fost incrucisata succesiv cu alte specii,ajungandu-se la rosia kumato pe care astazi o putem gasi in magazinele din intreaga europa.Gustul acestei tomate, este o combinatie intre cherry si rosia salbatica.Va recomand aceste tomate, pentru a da un gust aparte salatelor si vietii dvs.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. rosii kumato
  • 200 gr. rosii cherry
  • salata verde normala
  • salata creata
  • salata romana
  • salata rosie
  • 1/2 ardei verde italian
  • 2 cepe mici
  • lamaie sau otet balsamic, dupa gust
  • sare
  • ulei de masline (virgin )
  • o cutie de ton in ulei sau suc propriu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "coloré",cu rosii kumato:

Se spala bine salata si toate legumele,apoi se lasa sa se scurga bine.Taiem salata,rosiile,ceapa,ardeiul si le punem intr-un bol pentru salate.Punem sare dupa gust,uleiul,apoi acrim dupa gust si omogenizam continutul.La final punem tonul deasupra salatei,aranjat uniform.Eu prefer sa-l servesc separat.Cu toate acestea facute,salata se poate servi.Mie imi place s-o servesc cu paine prajita.

TIPS-URI

1

Salata verde este bine s-o rupem cu mana bucatele,decat s-o taiem cu cutitul.

2

Va recomand s-o acriti cu lima...este un deliciu.

3

Se poate pune si branza feta in loc de ton,sau amandoua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "coloré",cu rosii kumato" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata iceberg cu rosii si branza