Salata cu conopida,porumb si mozzarella

de Bya Ralu in Salate, 25 Sep 2014 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida mica
  • 2-3 linguri de porumb
  • 1 ou
  • 1 rosie mare
  • 1 punga de mozzarella
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • salata verde
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu conopida,porumb si mozzarella:

Se pune o oala cu apa la fiert,conopida se rupe buchetele mici,se spala si se adauga cand apa incepe sa clocoteasca.

Se lasa cam 20 minute,se scoate din apa si se lasa sa se raceasca.

Salata se taie fasii,se adaga porumbul deasupra scurs de zeama,rosia taiata felii si bucatiile de mozzarella taiate felii si in patru.

Conopida se pune peste salata,se adauga uleiul,zeama de lamaie si condimentele.

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare,se amesteca cu ingredientele din salata.

Oul se pune la fiert 4 minute,se lasa sa se raceasca,se curata de coaja si se taie fasii.Se adauga deasupra salatei

 

RETETA IN IMAGINI

Salata cu conopida,porumb si mozzarella-0
Salata cu conopida,porumb si mozzarella-1
Salata cu conopida,porumb si mozzarella-2
Salata cu conopida,porumb si mozzarella-3
Salata cu conopida,porumb si mozzarella-4

COMENTARII (27)

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

27.09.2014, 09:24

ce combinatie

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

27.09.2014, 21:48

foarte buna

roxana_simona

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:15

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!