Salata cu doua tipuri de cartofi

de laylalala in Salate, 7 Mai 2010 | 1617 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 gr cartofi noi, decojiti

500 gr cartofi dulci, decojiti si taiati felii subtiri

sare de mare si piper negru macinat

sare de mare cu ierburi aromate

2 linguri miere

zeama de la 1 lamaie

4 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc

150 gr mix de salate

2 linguri seminte de pin

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu doua tipuri de cartofi:

Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat, iar daca ii intepi cu furculita, aceasta intra usor in ei. Cartofii fierti se scurg si se pun intr-un vas.Separat, se amesteca sare de mare si piper negru macinat cu sare de mare cu ierburi aromate, dupa gust, impreuna cu 2 linguri miere, zeama de lamaie si 3 linguri ulei de masline cu aroma de busuioc.Se toarna acest amestec peste cartofi si se amesteca bine.
Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie, fara grasime.
Intr-un bol, se amesteca salata cu cartofii.Se presara deasupra semintele de pin si 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc. Salata se serveste imediat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30679
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30680
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30681
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30682
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30683
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30684
retete culinare - Salata cu doua tipuri de cartofi 30685

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55