Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi plac tare mult salatele ...Sunt atit de multe combinatii incat nu te poti satura :) . Eu am folosit emmentaler dar puteti inlocui cu cascaval,cas...sau orice alta branza va este pe plac .
Mai intai spalam legumele si le stergem cu un servet de hartie .
Taiem julienne varza,morcovii si ardeiul.
Rosiile le taiem in jumatate,castravetele cubulete mici iar ceapa o tocam rondele.
Intr-un bol punem legumele.Presaram sare si piper dupa gust si adaugam ulei de masline si otet balsamic.
Amestecam bine toate ingredientele . Lasam la frigider pentru 30 minute.
La sfarsit adaugam branza si servim cu bagheta crocanta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult