Salata cu feta si jambon crud afumat

de Sylvia in Salate, 8 Mai 2010 | 5539 vizualizari

 

Cinele sunt adesea compuse la noi dintr-o salata buna cu cateva rondele de paine prajita sau o tarta sarata cu o salata…..veti zice excelenta alegere, felicitari. Ca sa nu ne insusim laude nemeritate trebuie sa recunosc ca uneori sunt urmate de mers pe furis la congelator dupa o bara mica de inghetata Mars ….e asa mica incat parca nici nu conteaza si rar ne oprim dupa o bara de ingheta ) dar mai bine va vorbesc despre salata facuta ultima data.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de branza feta,
  •  cateva rosii cerise ( merg f bine si rosiile obisnuite), 
  • o jumatata de castravete,
  • o ceapa verde,
  • cateva masline,
  • 4 felii de jambon crud afumat ( puteti pune alt fel de sunca) ,
  • o lingura ulei de masline,
  • piper proaspat macinat,
  • o lingura de ierburi uscate pentru salate ( am un amestec care are tot felul de ierburi inclusiv usturoi maruntit deshidratat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu feta si jambon crud afumat:

  Am taiat cubulete branza,  patrate mai mari jambonul si legumele le-am feliat in 4 rosiile si jumatati de  rondele castavetii si ceapa . Le-am asezat toate intr-un vas mai mare, am asezonat cu ulei, piper si ierburi si am amestecat cu grija cu o paleta. Sare nu am pus fiind sarat jambonul si feta am considerat ca este destul atat. Am servit cu rondele de paine prajita si credeti-ma au iesit 2 portii super generoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu feta si jambon crud afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

madi_marin 1

09.05.2010, 13:36

arata foarte bine salatica.... cat despre inghetata....aia nu trebuie sa lipseasca din congelator sub nicio forma.....

Bunica 1

13.05.2010, 20:20

Salatele sunt la mare cautare. Salata ta este foarte buna si suficienta pentru cina. Foarte diversificata paleta de salate, dar dulciurile intrec asteptarile.

Sylvia 1

14.05.2010, 14:07

AVETI DREPTATE AMANDOUA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!