Salata cu filet de vita, roca si pecorino

de Doralinda in Salate, 12 Mar 2013 | 5702 vizualizari

 

Inca o reteta care o puteti servi seara in cazul in care aveti grija de dieta!

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet de salata roca
  • 150 gr carne frageda de vita care merge pe gratar sau calita
  • 125 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mica tocata
  • 50 ml vin alb
  • putin cimbru uscat
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita capare
  • 50 gr branza pecorino
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • o lingurita de balsamic glazura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu filet de vita, roca si pecorino:

Stergem cu hartie absorbanta de bucatarie (umeda) ciupercile si la taiem feliii sau in 4. Taiem si carnea in felii subtiri. Incalzim uleiul si punem la calit ceapa tocata marunt impreuna cu carnea ptr putin timp( nu lasam mult carnea ptr ca se intareste!) intorcand carnea pe ambele parti. Apoi scoatem carnea deoparte si punem ciupercile, lasam la foc iute cateva minute si stingem cu vinul. Adaugam si sarea, piperul si cimbrul, amestecam apoi punem si balsamicul cu caperele, amestecand si luam imediat de pe foc. Punem in farfurie, salata roca, pe deasupra punem compozitia cu ciuperci si feliile de carne. Taiem felii subtiri branza si o punem pe deasupra dupa care turnam glazura de balsamic.

TIPS-URI

1

Nu stiu daca se gaseste in romania, probabil ca da, aceasta glazura de balsamic, e ca un balsamic de modena dar mai gros, ca un sirop si mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu filet de vita, roca si pecorino" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata Iceberg simpla si rapida