Salata cu limba fiarta

de anisoara in Salate, 29 Dec 2009 | 6299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • limba fearta - 200 gr
  • ciuperci marinate - 150 gr
  • ardei sau gogosari marinati - 150 gr
  • praj sau ceapa verde - 60 gr
  • otet,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu limba fiarta:

Se taie toate ingredientele in forma de betisoare . Se adauga uleiul si , daca e necesar, putin otet dupa gust , se amesteca bine si se lasa sa se marineze toate ingredientele intre ele.


Este mai gustoasa salata dupa vre-o 2-3 ore , sau a doua zi , cind se marineaza si limba de vita fearta.

 

COMENTARII (5)

rivka 1

01.01.2010, 22:25

ooo cred ca e o delicatesa ....

cand eram mici ne facea acasa des tocanita din limba , era una dintre mancarurile mele preferate...

Teo 1

02.01.2010, 16:37

Anisoara ,jos palaria cu asa salata!

anisoara 1

03.01.2010, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI