Salata cu Miez de lapte si confit de pere

de alldaycooking in Salate, 13 Mai 2013 | 3352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Confit de pere:
  • 1 para
  • 1 cubulet de unt
  • 1 lingura otet balsamic
  • cardamon
  • ghimbir
  • anason stelat
  • Miez de lapte:
  • 2 bucati Miez de lapte Delaco
  • 1 lingura ulei de masline
  • busuioc maruntit
  • Salata:
  • 2 frunze salata
  • 1 mana rucola
  • 5-6 rosii cherry
  • 1 morcov mic
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu Miez de lapte si confit de pere:

Para am taiat-o in jumatate, am inlaturat semintele si am feliat-o.  Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca. Cand untul s-a topit am adaugat feliile de para, am adaugat otetul balsamic si am lasat aprox un minut sa fiarba.   Am adaugat condimentele si jumatate de ceasca de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana cand a scazut lichidul.

Miezul de lapte l-am taiat in cate 3 felii pe care le-am prajit timp de cateva secunde pe fiecare parte. Am presarat putin busuioc maruntit pe bucatile de branza.   Pe fiecare farfurie am asezat salata verde, rucola, fasii de morcov, rosii taiate in jumatati, am presarat putin ulei si apoi cate 3 felii de Miez de lapte.

 

In final am pus confitul de pere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu Miez de lapte si confit de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

14.05.2013, 11:27

Arata bineeee

mena29 1

14.05.2013, 11:36

Ce bun! Ceva usor pentru masa de seara!

Xandrinne 1

09.09.2014, 22:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata vesela