Salata cu mozzarela, cirnaciori si crutoane

de simona72 in Salate, 15 Mar 2013 | 1393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata mica
  • o rosie
  • un fir ceapa verde
  • o ridiche
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • 1-2 felii de mozzarela
  • cirnati proaspeti afumati cu cimbru
  • 2-3 linguri de vin rosu dulce
  • o jumatate de lingurita de unt
  • o felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarela, cirnaciori si crutoane:

Legumele le spalam si le taiem ca pt salata. Condimentam cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Amestecam salata sa se combine verdeturile cu condimentele.

Taiem mozzarela cubulete si o imprastiem peste salata. Taiem citeva felii de cirnat pe care le prajim la foc iute in o lingura ulei de masline. Dupa ce s-a prajit pe ambele parti turnam vinul rosu, lasam inca 1-2 minute pe foc pina mai scade putin vinul. Punem si feliile de cirnat peste salata, iar in tigaia in care le-am prajit si a mai ramas putin vin punem unt si prajim painea taiata cubulete. Cind crutoanele sau prajit le punem si pe ele peste salata.

Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

musai vinul sa fie dulce, atunci cind scade ramine dulceata lui, iar cirnatii capata un gust dulceag deosebit

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata cu mozzarela, cirnaciori si crutoane 211380
retete culinare - Salata cu mozzarela, cirnaciori si crutoane 211381
retete culinare - Salata cu mozzarela, cirnaciori si crutoane 211382

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.03.2013, 20:15

loredanaaa 1

16.03.2013, 01:32

o idee buna

marianascarlat 1

16.03.2013, 08:01

excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55