Salata cu mozzarella de buffalo si sumac

de mihaelar63 in Salate, 22 Mar 2021 | 1652 vizualizari

 

 Mozzarella de buffalo-intr-un cuvant mozzarella de bivolita . 
Conform Wikipedia : Mozzarella de bivolă este o mozzarella făcută din laptele de bivolă mediteraneană italiană. Este un produs lactat fabricat în mod tradițional în Campania, în special în provinciile Caserta și Salerno.
 Ce pot eu sa va spun ca este deosbit de gustoasa , usor mai cremoasa decat mozzarella obisnuita .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr mozzarella de buffalo
  • 150 gr mix frunze verzi_rucola , valeriana , sfecla rosie .
  • 1 lingura otet mere -sau zeama lamaie .
  • 1 lingura ulei masline-optional
  • 1 lingurita cu varf sumac
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 ardei iute verde
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella de buffalo si sumac:

  1. Frunzele verzi se spala si se scurg de excesul de apa .
  2. Ardeiul iute verde se taie rondele .
  3. Amestecati frunzele cu rondele de ardei iute ,  otet de mere  si ulei de masline .
  4. Salata de verdeturi se pune intr-o farfurie .
  5. Deasupra dispuneti mozzarella de buffalo taiata in sferturi .
  6. Sarati usor si piparati mozzarella .
  7. Peste toata salata se presara sumac .
  8. Pentru a-si pastra prospetimea aceasta salata este indicat a se prepara chiar inainte de consumare .

TIPS-URI

1

Pentru a-si pastra prospetimea aceasta salata este indicat a se prepara chiar inainte de consumare .

2

Despre sumac : https://www.csid.ro/sanatate/medicina-alternativa/sumac-beneficii-si-riscuri-pentru-sanatate-19664195/

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella de buffalo si sumac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată "Făgăraş"