Salata cu nuca,mar si portocala

de Miha in Salate, 3 Iul 2009 | 2431 vizualizari

 

Trebuie sa recunosc ca n-am mai gatit niciodata asemenea..."picanterii" :)) dar cum sunt deschisa catre noi experiente,am zis sa incerc. Pana la urma,rau n-are ce sa fie,ziceam in sinea mea. Si n-a fost rau...ba chiar mi-a placut. ;) Dulce-acrisor-picant...o combinatie indrazneata,dar reusita.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 2 linguri suc de portocale
  • 1 portocala
  • 1/2 cana stafide (optional)
  • 4 mere (2-3 soiuri diferite)
  • 2/3 cana cu nuca, prajita si taiata bucati mari
  • 2 linguri ulei de masline extra-virgin
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu nuca,mar si portocala:

Intr-un vas de salata se amesteca otetul, sucul de portocala si stafidele,daca optati pentru ele.Eu n-am pus.

Merele se curata si li se indeparteaza cotorul.Se taie cubulete,la fel si portocala.

Se sareaza si se pipereaza.

Se combina cu amestecul de otet si suc de portocala.Se adauga nuca si uleiul de masline.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata cu nuca,mar si portocala-0
Salata cu nuca,mar si portocala-1
Salata cu nuca,mar si portocala-2
Salata cu nuca,mar si portocala-3

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41