Salata cu rucola ou si cascaval afumat

de mihaelar63 in Salate, 21 Mai 2012 | 2192 vizualizari

 

Imi place mult rucola si ,, din dragoste '' , o si cultiv la mine in gradina .
Rucola atat de italiana si cu gust atat de versatil , subtil .
Ce sa mai spun ca este noua gaselnita in diete si dezintoxicarea organismului .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr rucola
  • 1 salata verde mica
  • 1 cutie boabe porumb
  • 1 legatura ridichi rosii
  • 1 lamaie zeama
  • 200 gr rulada cascaval afumat cu carnat
  • 2 rosii
  • 4 oua fierte
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rucola ou si cascaval afumat:

Se spala salatele .Se curata si se spala ridichile si rosiile .

Se scurge lichidul de pe boabele de porumb .

Se amesteca rucola , salata , porumbul cu 2 oua taiate marunt , rosii si jumatate din cascaval taiat cuburi .

Se asezoneaza cu sare , piper , zeama de lamaie si ulei de masline .

Serviti decorata cu restul de oua si cascaval .

 

TIPS-URI

1

Rupeti rucola cu mana si consumati salata in maximum 15 minute de la preparare , pentru a nu-si pierde proprietatile curative .

2

Pentru vegetarieni , cei care tin post sau dieta este ideala fara cascaval si oua .

RETETA IN IMAGINI

Salata cu rucola ou si cascaval afumat-0
Salata cu rucola ou si cascaval afumat-1
Salata cu rucola ou si cascaval afumat-2
Salata cu rucola ou si cascaval afumat-3
Salata cu rucola ou si cascaval afumat-4
Salata cu rucola ou si cascaval afumat-5

COMENTARII (13)

mirela0911 1

21.05.2012, 19:55

Imi place cum arata!

iri_iri 1

22.05.2012, 00:12

placeeee

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:18

imi placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04