Salata cu somon si ou

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2012 | 1891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de somon afumat
  • 8 frunze mari de salata verde
  • 1 morcov
  • 8-10 rosii cherry
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • Sare
  • 2 lingurite otet de vin
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon si ou:

Am pus la fiert aprox. 600 ml apa. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat putina sare si 2 lingurite otet de vin. Imediat am adaugat ouale fara coaja in apa. Am lasat sa fiarba la foc mic aprox. 4 minute, am amestecat usor cu o lingura din timp in timp.

 Morcovul curatat de coaja l-am taiat fasiute subtiri cu ajutorul peeler-ului. Ceapa verde am taiat-o bucatele mici.

 Frunzele de salata, bine spalate le-am taiat fasiute, apoi le-am asezat pe 2 farfurii. Peste salata am presarat morcovul, ceapa verde, rosii cherry taiate in jumatati si bucatele de somon. Deasupra acestora am pus cate 1 ou fiert. Mierea am amestecat-o cu ulei de masline si o lingurita de otet balsamic si am presarat deasupra salatei.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata cu somon si ou-0
Salata cu somon si ou-1
Salata cu somon si ou-2
Salata cu somon si ou-3

COMENTARII (14)

Sim0na 1

06.05.2012, 20:38

Imi place tare!

mamaieelena 1

06.05.2012, 20:50

place

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:14

e buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41