Salata cu spanac si rucola

de bianca92 in Salate, 7 Oct 2013 | 2271 vizualizari

 

Este o salata putin mai ciudata insa este delicioasa si foarte sanatoasa care se poate manca in orice moment al zilei. Am mancat asa ceva la un restaurant din Costinesti si mi-a placut asa de mult incat am incercat sa o reproduc si eu acasa. Si mi-a reusit! :D

 

INGREDIENTE

  • 50 gr spanac (aproximativ 5-6 frunze mai mari)
  • 50 gr rucola (cam doi pumni)
  • 50 gr branza cu mucegai albastru
  • 20-30 gr parmezan
  • o portocala mica
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama stoarsa de la lamaie
  • sare (dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si rucola:

Spalam bine frunzele de spanac si rucola apoi le rupem in bucati (frunzele mele de rucola erau destul de mici asa ca le-am lasat intregi ). Adaugam un praf se sare uleiul de masline si zeama de lamaie si le amestecam bine. Deasupra rupem in bucati branza cu mucegai si presaram parmezanul ras pe razatoarea mare. Curatam portocala, luam fiecare felie in parte si o taiem cubulete apoi o adaugam peste salata.

 

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salata cu spanac si rucola-0
Salata cu spanac si rucola-1

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

07.10.2013, 23:17

foarte buna salata imi place

Corinuta 1

08.10.2013, 10:00

Excelenta!

Sim0na 1

08.10.2013, 10:48

Cred ca-i tare buna salatica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04