Salata cu spanac si rucola

de bianca92 in Salate, 7 Oct 2013 | 7413 vizualizari

 

Este o salata putin mai ciudata insa este delicioasa si foarte sanatoasa care se poate manca in orice moment al zilei. Am mancat asa ceva la un restaurant din Costinesti si mi-a placut asa de mult incat am incercat sa o reproduc si eu acasa. Si mi-a reusit! :D

 

INGREDIENTE

  • 50 gr spanac (aproximativ 5-6 frunze mai mari)
  • 50 gr rucola (cam doi pumni)
  • 50 gr branza cu mucegai albastru
  • 20-30 gr parmezan
  • o portocala mica
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama stoarsa de la lamaie
  • sare (dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si rucola:

Spalam bine frunzele de spanac si rucola apoi le rupem in bucati (frunzele mele de rucola erau destul de mici asa ca le-am lasat intregi ). Adaugam un praf se sare uleiul de masline si zeama de lamaie si le amestecam bine. Deasupra rupem in bucati branza cu mucegai si presaram parmezanul ras pe razatoarea mare. Curatam portocala, luam fiecare felie in parte si o taiem cubulete apoi o adaugam peste salata.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

07.10.2013, 23:17

foarte buna salata imi place

Corinuta 1

08.10.2013, 10:00

Excelenta!

Sim0na 1

08.10.2013, 10:48

Cred ca-i tare buna salatica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de spanac, leurdă și frunze de ridichi