Salata Cu Ton

de Anamaria Cook in Salate, 3 Mar 2012 | 2681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton
  • 100g porumb dulce
  • o ceapa mica
  • frunze de salata
  • 4-5 rosii chery
  • 100g paste
  • zeama unei lamai
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Cu Ton:

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare.

Intre timp scurgeti apa sau uleiul din conserva si puneti tonul intr-un castron mai marea adaugati apoi porumbul dulce.

Taiati ceapa julien si se adauga peste ton.

Se spala frunzele de salata(puteti folosi oricat de multe doriti), se taie fasii si se pun in castron. Amestecati bine.

Taiati rosiile in patru si adaugatile peste restul ingredientelor.

Cand pastele s-au fiert se scurge apa si se lasa sa se raceasca putin apoi se amesteca cu salata. Adaugati un praf de sare s piper si zeama de lamaie, amestecati totul bine.

POFTA BUNA!!!

 

 

TIPS-URI

1

Puneti pastele sub un jet de aoa rece innainte de a le pune in salata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata Cu Ton 149823
retete culinare - Salata Cu Ton 149824
retete culinare - Salata Cu Ton 149825
retete culinare - Salata Cu Ton 149826
retete culinare - Salata Cu Ton 149827
retete culinare - Salata Cu Ton 149828
retete culinare - Salata Cu Ton 149829
retete culinare - Salata Cu Ton 149830

COMENTARII (6)

iri_iri 1

04.03.2012, 11:26

CE IMI PLACE

Angelina_Elena 1

04.03.2012, 11:41

imi place foarte mult

Laly 1

04.03.2012, 20:25

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59