Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este zi de post, inca se mananca peste miercurea si vinerea asa ca pentru ai mei am pregatit o salata cu ton.
Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele. Salata o spalam bine sub jetul de apa, o punem intr-o sita la scurs apoi o rupem bucatele mici. Ardeiul rosu si galben il curatam de seminte si il taiem patratele mici. Maslinele le facem rondele. Ceapa o curatam, o spalam si o facem tot rondele. Toate legumele impreuna cu tonul le punem intr-un bol.
Intr-un castronel amestecam otetul balsamic, zeama de lamaie, ulei de masline cu trufe, sare, piper si amestecam bine. Acest dressing il turnam peste salata, dar nu tot o data, ci treptat pana are gustul dorit de noi si amestecam usor cu o paleta.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult