Salata de andive cu rucola

de epurasha2bb in Salate, 25 Mar 2010 | 7493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva mare,
  •  1/2 ceapa alba,
  • 1/4 piept de pui fiert,
  • 1 ou+sare+ulei+zeama de lamaie pt.maioneza,
  •  sare, piper,
  • o mana de rucola,
  • 2 ridichii rosii,
  • 1 cubulet de branza (Feta)de capra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu rucola:

se indeparteaza frunzele galbene de deasupra ale andivei, iar interiorul se opareste in apa cu sare.Se scurge si se lasa la racit. Intre timp spalam bine rucola si rupem cotorasele.Apoi pragatim maioneza dintr-un galbenus crud cu ulei, sare si putina zeama de lamaie.Apoi asezam frunzele galbene spalate bine pe marginea unei farfurii adanci pentru decor in forma de floare.Apoi asezam in mijloc tocatura de andiva oparita si racita, apoi branzica de capra, apoi ceapa pestisori, apoi pieptul de pui fiert si tocat marunt, apoi rucola si ridichiile tocate bucatele si ultima data maioneza.Se aduce la masa neamestecata pentru efect si se amesteca in momentul servirii.Este una din cele mai delicioase salate reci pe care le-am preparat si mancat vreodata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

26.03.2010, 02:07

de unde ai luat rucola?arat grozav de bine,felicitari

theodora 1

27.03.2010, 23:25

super trebuie incercata neaparat

epurasha2bb 1

30.03.2010, 14:28

MULTUMESCFETELOR!
Nadina rucola am luat-o la caserola de la Kaufland.In general tot ce vedeti la mine ca gatesc este cu ingrediente de la piata sau din Kaufland nu ca as fi mare fan dar e cel mai aproape de casa mea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton