Salata de andive cu rucola

de epurasha2bb in Salate, 25 Mar 2010 | 3903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva mare,
  •  1/2 ceapa alba,
  • 1/4 piept de pui fiert,
  • 1 ou+sare+ulei+zeama de lamaie pt.maioneza,
  •  sare, piper,
  • o mana de rucola,
  • 2 ridichii rosii,
  • 1 cubulet de branza (Feta)de capra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de andive cu rucola:

se indeparteaza frunzele galbene de deasupra ale andivei, iar interiorul se opareste in apa cu sare.Se scurge si se lasa la racit. Intre timp spalam bine rucola si rupem cotorasele.Apoi pragatim maioneza dintr-un galbenus crud cu ulei, sare si putina zeama de lamaie.Apoi asezam frunzele galbene spalate bine pe marginea unei farfurii adanci pentru decor in forma de floare.Apoi asezam in mijloc tocatura de andiva oparita si racita, apoi branzica de capra, apoi ceapa pestisori, apoi pieptul de pui fiert si tocat marunt, apoi rucola si ridichiile tocate bucatele si ultima data maioneza.Se aduce la masa neamestecata pentru efect si se amesteca in momentul servirii.Este una din cele mai delicioase salate reci pe care le-am preparat si mancat vreodata!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de andive cu rucola 23634
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23636
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23637
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23639
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23641
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23642
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23644
retete culinare - Salata de andive cu rucola 23645

COMENTARII (4)

nadina73 1

26.03.2010, 02:07

de unde ai luat rucola?arat grozav de bine,felicitari

theodora 1

27.03.2010, 23:25

super trebuie incercata neaparat

epurasha2bb 1

30.03.2010, 14:28

MULTUMESCFETELOR!
Nadina rucola am luat-o la caserola de la Kaufland.In general tot ce vedeti la mine ca gatesc este cu ingrediente de la piata sau din Kaufland nu ca as fi mare fan dar e cel mai aproape de casa mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29