Salata de beouf

de nyana in Salate, 3 Ian 2010 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne slaba de vitel
  • 12 cartofi medii
  • 6 morcovi potriviti
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac mare
  • 3 radacini patrunjel
  • 10 castraveti murati in saramura si decojiti
  • 6 gogosari murati
  • mustar
  • sare
  • piper si masline
  • maioneza din 2 oua fierte si unul crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de beouf:

Se fierb separat cartofii cu coaja  , iar dupa fierbere se decojesc si se taie marunt,carnea se fierbe si cand este jumatate fiarta se pune restul de legume la fiert. cat timp fierb legumele se vor iata castravetii si gogosarii marunt se storc si se pun peste cartofi . Cand zarzavatul este fiert  se scot si se taie marunt si carnea se va taia tot marunt , se desfac maslinele in doua si se vor mai taia(in fct cat de mari sunt maslinele)dak mai este cazul. Se pun peste toate legumele fierte 3 linguri mari de maioneza , 2 linguri de mustar , sare piper si se amesteca f bine. Se  va pune compozitia pe platouri se orneaza cu maioneza si gogosari si castraveti murati.

POFTA BUNA

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de beouf 13096
retete culinare - Salata de beouf 13097

COMENTARII (3)

rivka 1

03.01.2010, 20:43

bunaaaaaaaaaaaaaaaa

Nicolae 1

04.01.2010, 10:41

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21