Salata de boeuf

de lacrimioara in Salate, 17 Oct 2010 | 2107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi,
  • 4 cartofi,
  • un parstanac,
  • 2 oua,
  • 1piept pui,
  • castraveti murati cam 4 mai obisnuiti,
  • mazare o cutie de 300 gr,
  • maioneza eu am pus cumparata la borcan cam 500 grame, 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

morcovul ,cartofii,parstanacul,pieptul,oule se fierb,

oule le lasam mai putin si le scoatem si le punem in apa rece si cartofii cu tot cu coaja ii fierbem

le scoatem pe rand cum fieb le probam cu furculita dupa ce au fiert le lasam la racit.

Dupa ce s-au racit le taiem marunt pe toate (cartofii,  pastarnacul, etc) dupa ce le-am taiat pe toate adaugam castravetii,mazarea,sarea,amestecam si apoi maioneza amestecam bine si gata.SE SERVESTE RECE.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de boeuf 56697
retete culinare - Salata de boeuf 56698
retete culinare - Salata de boeuf 56699

COMENTARII (6)

nadina73 1

17.10.2010, 23:26

ne place mult mai ales lui bebe5f

ela 1

18.10.2010, 01:31

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 11:12

ce-mi place salata asta..........mmm...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21