Salata de boeuf

de nico15 in Salate, 5 Dec 2010 | 3751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450-550 g de carne de vita
  • 450 g de cartofi
  • 300 g de morcovi
  • 150 g de gogosari
  • 150 g de castraveti
  • 150 g de gogonele
  • 200 g de maioneza,
  • sare
  • 1-2 oua fierte

Pentru decor:

  • Masline feliate,
  • porumb(in special la exemplul de aranjament sub forma de porumb si peste),
  • felii de gogosari,
  • castraveti,
  • albusul fiert al oului si castravete.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Carnea se pune la fiert , bucata intreaga si se lasa la fiert 40 minute,

se incearca, iar  daca nu este fiarta se continua fierberea ,

morcovii si cartofii se curata se spala si se pun la fiert  separat, se incearca dupa 30 de minute, daca sunt fierte legumele se scot, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete mici. Se taie in cubulete deasemenea si: gogosari, castraveti, gogonelele(nu se pune miezul gogonelei doar coaja) dupa care se storc si se adauga peste morcovi si cartofi

la final se scoate si carnea se clateste si se trece la taierea ei  in cubulete. Se amesteca legumele cu carnea, se sareaza si se adauga maioneza, se amesteca bine in asa fel incat sa patrunda maioneza bine in legume si carne, dupa care se trece la modelarea si aranjarea salatei in diferite forme pe platou, se orneaza cu diferite legume sau porumb).
Alaturat va voi atasa mai multe fotografii cu exemple de aranjare a salatei de boeuf sub forma de porumb, peste si forma binecunoscuta.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de boeuf-0
Salata de boeuf-1
Salata de boeuf-2
Salata de boeuf-3
Salata de boeuf-4

COMENTARII (7)

Sidy 1

05.12.2010, 14:26

Chiar azi dimineata ma gandeam ce buna ar fi o portie... 5 furcute pentru aranjamente

Rux 1

05.12.2010, 19:11

Ce grozav arata!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:15

aranjament super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04