Salata de boeuf

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g legume fierte(cartofi,morovi,radacina patrunjel,mazare,poumb)
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 lingura mustar
  •   ulei
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Legumele se fierb si se amesteca cu maioneza,se freaca cu mixerul galbenusurile cu mustarul si se adauga treptat ulei amestecand in continuu.  Se condimenteaza cu sare si se decoreaza dupa bunul plac

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de boeuf 75167
retete culinare - Salata de boeuf 75168
retete culinare - Salata de boeuf 75169

COMENTARII (12)

nadina73 1

05.01.2011, 23:59

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:43

fara "boeuf" si fara acritura ???

mimmi 1

06.01.2011, 17:15

Multumesc fetelor,am mai primit astfel de comentarii privind reteta .
Intotdeauna noi facem salata de boeuf fara carne si fara muratura.
Sa stiti ca este foarte buna si asa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L