Salata de boeuf

de divainbucatarie in Salate, 2 Apr 2011 | 6905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vitel
  • 500 g carne de pui
  • 6 -8 castraveti murati
  • 1 gogosar murat in otet
  • 4 cartofi
  • 6 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 linguri mazare
  • maioneza din 2 galbenusuri – 350-400 g
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Fierbem carnea, cartofii, morcovii, pastarnacul, telina si putina mazare, apoi le tocam cuburi mici. Le punem intr-un castron, adaugam si muraturile tocate, apoi asezonam cu sare si piper. Jumatate din cantitatea de maioneza o punem in castron si o amestecam cu ingredientele pana se omogenizeaza compozitia, cealalta o pastram pentru ornare. Punem salata in castron sau pe platou, o ornam cu maioneza si muraturi, sau morcovi fierti. Ar fi frumos sa tinem cont de perioada in care facem salata si decorul sa pastreze tonul sarbatorilor. Astfel, pentru sarbatorile de Pasti putem decora cu puisori, cocosi, iepurasi sau floricele, iar pentru Craciun cu oameni de zapada, fulgi de zapada, brazi cu globuri, reni, ingerasi sau orice va este la indemana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

04.04.2011, 08:49

Ooooo cum arataaaa Diva draga mea...splendid!!!

kamy 1

04.04.2011, 23:39

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:07

,, Cocosel , mai cocoselule '' ce te-as mai manca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu sos de iaurt