Salata de boeuf 3

de pity19 in Salate, 25 Oct 2014 | 1585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola piept de pui dezosat ( fara piele )
  • o caserola ciuperci pleurotus
  • 2 borcane mari mazare
  • 4 morcovi mari
  • 5 cartofi mari
  • un borcan castraveti murati mici
  • Maioneza : 3 galbenusuri crude + 2 galbenusuri fierte + 1 lingura mustar + ulei jumatate de litru + sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf 3:

Pieptul de pui il taiem felii si il punem la fiert ;

Cartofii , morcovii , ii curatam si tocam marunt ; Punem la fiert in apa cu sare ;

Clatim ciupercile , tocam marunt si punem la fiert ;

Taiem castravetii marunt ;

Mazarea o scurgem bine de zeama ;

Cand legumele au fiert le scurgem de apa si punem intr-un castron peste mazare ;

Ciupercile le scurgem bine de zeama si punem in castron ;

Adaugam si castravetii murati ;

Pieptul de pui il taiem marunt ;

Amestecam totul .

Condimentam cu sare si piper dupa gust .

Maioneza : Amestecam galbenusurile crude si cele fierte cu o lingura de mustar , sare si piper ; Amestecand continuu intr-o singura parte , adaugam incet , incet ulei , pana cand devine o maioneza cu o consistenta potrivita .

Cu o lingura turnam maioneza in castron , amestecam bine .

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de boeuf 3-0
Salata de boeuf 3-1
Salata de boeuf 3-2
Salata de boeuf 3-3

COMENTARII (6)

dantes 1

26.10.2014, 10:14

Buna!

elucubratiiculinare 1

26.10.2014, 16:27

nu refuz o portie

Bya Ralu 1

26.10.2014, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04