Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul de pui il taiem felii si il punem la fiert ;
Cartofii , morcovii , ii curatam si tocam marunt ; Punem la fiert in apa cu sare ;
Clatim ciupercile , tocam marunt si punem la fiert ;
Taiem castravetii marunt ;
Mazarea o scurgem bine de zeama ;
Cand legumele au fiert le scurgem de apa si punem intr-un castron peste mazare ;
Ciupercile le scurgem bine de zeama si punem in castron ;
Adaugam si castravetii murati ;
Pieptul de pui il taiem marunt ;
Amestecam totul .
Condimentam cu sare si piper dupa gust .
Maioneza : Amestecam galbenusurile crude si cele fierte cu o lingura de mustar , sare si piper ; Amestecand continuu intr-o singura parte , adaugam incet , incet ulei , pana cand devine o maioneza cu o consistenta potrivita .
Cu o lingura turnam maioneza in castron , amestecam bine .
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult