salata de boeuf

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 3 Apr 2010 | 5611 vizualizari

 

obisnuiesc sa fac salata de boeuf de fiecare sarbatoare sau zile mai importante, pt k daca nu am salata pe masa, nu e sarbatoare

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 borcan de gogosari in otet
  • 1 borcan de castraveti in otet
  • mazare congelata
  • 5 oua
  • o bucata de carne de porc
  • maioneaza facuta in casa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata de boeuf:

  • Se pun la fiert cartofii impreuna cu mazarea, morcovii si carnea.
  • separat punem ouale la fiert.
  • Cand au fiert toate se taie cubulete mici.
  • Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs.
  • Ingredientele tocate se amesteca apoi cu maioneza.
  • Dupa ce s-a obtinut o compozitie uniforma aceasta se pune pe un platou si se imbraca cu maioneza si se decoreaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 19:27

sigur k mai pun

danis 1

08.04.2010, 10:32

foarte buna

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 12:47

multumesc danis

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf